Tryllefløjten i Operaen

Lørdag den 22. maj
Pris pr. person kr. 1.799,-

Tryllefløjten i Operaen

En fantasifuld og smuk opera om det gode og det onde - Mozarts eventyrlige værk Tryllefløjten kan opleves i operaen, som lader tæppet gå op for en ny og smuk opsætning af den populære opera Tryllefløjten, der har været elsket af publikum siden 1791 og i dag ligger i en sikker top10 over de mest opførte operaer i verden.

I Tryllefløjten får du eventyr, kærlighed og mystik med fantastiske arier for både voksne og børn. Fyldt med symbolik, mystik og ritualer er Tryllefløjten en fortælling om godt og ondt, om had og tilgivelse og om to elskendes kamp for kærligheden. Forestillingen

instrueres af den legendariske instruktør Barry Kosky, hvis opsætning har begejstret publikum over hele verden og nu endelig kan opleves i København.
Den sprælske, spektakulære og underholdende opera vil vække glæde hos både garvede Mozart-kendere og dem, der leder efter et sted at begynde i operaens fantastiske verden.
Mozarts mest populære opera udspiller sig her i en ekspressionistisk 1920’er stumfilmsæstetik. Forestillingens syrede univers er tilsat håndtegnet videoanimation: Nosferatu møder Monty Pythonsk animation møder wienerklassisk opera.

Den danske verdensstjerne Stephen Milling, der er Årets Kunstner på P2 i 2020, er efter ti år i udlandet tilbage på Det Kongelige Teater som Sarastro.

Inden forestillingen spiser vi en dejlig 2-retters middag og herefter begiver vi os til Operaen, hvor vi skal se den tre timer dejlige opera.

Posted in Danmark, Endags-ture, Koncert – opera and tagged , , , , , , , , .