Store oplevelser ved Esbjerg

Kør selv - 2 dage - valgfri dato
Pris pr. pers. fra  kr. 595,-

Store oplevelser ved Esbjerg

Velkommen til Danmarks 5. største by Esbjerg - Den sydvestjyske hovedstad! Et ophold i Esbjerg byder på store oplevelser ved Vadehavet, som er en del af verdens største tidevandsområder. Området strækker sig hele vejen fra Blåvandshug ved Esbjerg og ned til den hollandske by Den Helder.

Under kan opleves den´store kunst´ ved indsejlingen til Esbjerg Havn. Svend Wiig Hansens monumentalskulptur fylder meget og er også blevet Esbjergs vartegn. Fiskeri- og Søfartsmuseet byder på et væld af spændende maritime oplevelser for hele familien, og så er der også Esbjerg Kunstmuseum, der tilbyder kunstneriske oplevelser både for de voksne og børnene. Besøg det Byhistoriske Arkiv eller den historiske samling fra besættelsestiden, som kun ligger få hundrede meter fra Esbjerg banegård.

Vi bor på Hotel Ansgar, som ligger lige midt i Esbjerg city med korte gåafstande til alle storbyens seværdigheder samt blot få minutters kørsel til Vesterhavets hvide strande, klitplantager, skove, dyrehave og internationale golfbaner.
Du er blot et stenkast fra Torvet med dejligt café-miljø og til det utzonske musik- og teaterhus, Esbjerg Kunstmuseum, Esbjerg Bymuseum, Bogtrykmuseet, det rytmiske spillested Tobakken – samt det dynamiske internationale havneanlæg med store skibe, boreplatforme, rejekuttere, fiskebutikker og restauranter.

Posted in Danmark, Kør selv and tagged , , .