Skønne dage ved Rhinen

Kør selv - 5 dage - valgfri dato

Pris per person fra kr. 2.375,-

Skønne dage ved Rhinen

Tag på en dejlig fem dages ferie ved Rhinens bredder, hvor vinmarkerne står på lige rækker på de smukke bjergskråninger. Vi har valgt det dejlige Hotel Zwei Mohren i Assmannshausen, som ligger blot 100 m fra Rhinen.

Det 3-stjernede Hotel Zwei Mohren – et lille familiedrevne hotel – ligger blot 100 m fra Rhinen i den lille by Assmannshausen. Hotellet byder på gratis trådløs internetadgang og værelserne er pæne og velindrettede, forskellige i størrelse og beliggenhed, men alle har badeværelse samt tv.

På hotellet nydes den dejlige morgenbuffet og hotellet har desuden en fremragende restaurant, og ofte kan man sidde på restaurantens dejlige terrasse og nyde både morgenmaden eller middagen, mens flodbådene slider sig op mod strømmen. Det er Torsten Schambach, der chef i køkkenet hvor der fremtrylles pragtfulde og velsmagende retter, mens andre gøremål og den daglige drift af hotellet varetages af Sandra Schambach-Unger og hendes mor Else-Marie Unger, som begge taler dansk.

Hotellet er den perfekt base for at udforske landskabet omkring Rhinen, man kan tage på bådture og centrum ligger blot 10 minutters kørsel fra hotellet.

Derudover ligger hotellet a. 50 km fra Frankfurt, 40 km fra Mains og 30 min. fra Wiesbaden.

Bo ved Rhinen
Rhindalen med sine stejle bjergskråninger begynder i Assmannshausen. Her finder vi også utallige borge og slotte og på skråningerne vokser vin så langt øjet rækker. Langs flodbredderne i de små, pittoreske byer tilbydes vinsmagning i charmerende bindingsværkshuse. Og som alle andre byer ved Rhinen ligger Assmannshausen, og dermed hotellet, klemt inde mellem floden og jernbanen, hvilket kan være til gene for enkelte.

Byen Assmannshausen er reelt en forstad til Rüdesheim, hvor det myldrer af liv i gaderne, i de mange knejper og restauranter. Men Assmannshausen kalder sig selv for porten til UNESCO's verdensarv "Oberes Mittelrheintal" - den mest romantiske del af Rhinens løb. Det er også Rotweingemeinde Assmannshausen, idet området giver druen Spätburgunder de bedste vækstbetingelser, så man her kan producere noget af Tysklands bedste rødvin.

Posted in Kør selv, Tyskland and tagged , , , .