Oplev Tivolirevyen i Glassalen

Afrejse den 13. juli 2024

2 dages busrejse - Pris fra kr. 2.595,-

Tivolirevyen i Glassalen

Sidste år vendte Tivolirevyen tilbage og med stor succes og de vender tilbage med et stærkt revyhold i topform, og du kan godt varme lattermusklerne op. Lisbet Dahl er klar med et nyt stærkt hold, heriblandt Thomas Eje, der gør comeback på den danske revyscene og en overdådig buket af talentfulde entertainere.

Tivolirevyen er revy, som du kender og elsker den. Det er festligt og fornøjeligt, lige på kanten og nok også en smule over. Det bliver et meget stærkt musikalsk hold, og både kendte ansigter og nye talenter står klar med skuespil, sange og skarp satire, når Lisbet Dahl skyder årets revy i gang. Glæd dig til at opleve revyen med Lisbet Dahl, Thomas Eje, Rikke Bilde, Rikke Buch Bendtsen og Mikkel Becker Hilgart. Nå ja, og naturligvis James Price, der står bag musikken og skal styre aftenen igennem med et ualmindeligt godt orkester.

Dag 1
Efter opsamling kører vi mod Sjælland og midt på eftermiddagen ankommer vi til vores hotel på Rådhuspladsen. Både billetten til revyen og Tivoli udleveres i bussen og efter check-in på hotellet, er resten af dagen på egen hånd. Hotellet ligger i gåafstand til Tivoli og forestillingen begynder kl. 17.00, hvorfor der er mulighed for at se sig omkring i Tivoli, samt evt. nyde en middag inden eller efter forestillingen. Retur til hotellet på egen hånd eller sammen med rejselederen.

Dag 2
Efter morgenmaden stiller vi bagagen på hotellet og begiver os ud i byen. Der er mulighed for en tur på Nyhavn, en tur på Strøget eller en sejltur på Københavns kanaler. Først på eftermiddagen pakker vi bussen og vi kører en kort byrundtur i København inden vi forlader storbyen og kører retur til vores hjembyer.

Udgivet i Busrejser, Danmark og tagget , , , , .