Oplev skønne Berlin

Kør selv - 3 dage - valgfri dato
Pris per person fra kr. 999,-

Oplev skønne Berlin

Nyd et par skønne dage i Tysklands hovedstad Berlin, som hører blandt eliten af verdens storbyer. Her findes et kæmpe udbud indenfor museer, fashionable indkøbscentre, teater, restauranter og cafeer. Inden murens fald for 20 år siden, var Berlin delt i to forskellige byer og man oplevede store kontraster mellem øst og vest. Men nu er den tidligere by igen forenet og kontrasterne kan mange steder være svære at få øje på. Hvor der før var tomme pladser og ruiner, er der nu nye bydele med et myldrende menneskeliv og en spændende arkitektur, som på fin vis forener nyt og gammelt.

Der findes mange mulige seværdigheder i Berlin, fx Brandenburger Tor, Fjernsynstårnet, den lange boulevard Kurfürstendamm og ikke mindst Alexanderplatz med verdensuret og Sejrssøjlen. Men der findes også store oplevelser i delstaten Brandenburg, der omkredser Berlin. Her er især hovedstaden Postdam et besøg værd, men også Cecilienhof slottet samt slottet Sanssouci med sine store smukke park, der kan måle sig med Versailles området.

Der er også mulighed for en tur i parlamentsbygningen for at se den flotte kuppel, men her skal man være opmærksom på, at det skal bestilles i forvejen.

Desuden byder hovedstaden på alt fra loppemarkeder og natteliv til historiske seværdigheder og museer, og Berlinmuren, også kendt som East Side Gallery, står på de fleste besøgendes liste. Det trafikale knudepunkt Potsdamer Platz er også i sig selv en populær seværdighed, da pladsen samler det tidligere Øst- og Vestberlin, og indtil 1989 gik Berlinmuren gennem pladsen. I kan også tage en shoppetur - Berlin er et mekka for de shoppelystne, og uanset om I er på jagt efter designertøj eller second hand, finder I det hele i Berlin!

Posted in Kør selv, Tyskland and tagged , , .