Krondyrsafari i Danmarks eneste reservat – kør selv

Kør selv - 2 dage - fra den 20. september

Pris pr. person fra kr. 1.695,-

Krondyrsafari i Danmarks eneste reservat

Tag med på krondyrsafari i Danmarks eneste reservat for landets største vildtlevende pattedyr.

Vi kører til Oksbøl, hvor vi ved ankomsten går vi over i Naturbussen, som kører ind i området til bl.a.de store hedesøer og følger dyrene på nært hold i kikkert og teleskoper. GIBA Travel inviterer til krondyrsafari. Der lever 1200- 1500 krondyr i de store hede- og klitplantager, som forvaltes af Naturstyrelsen Blåvandshuk i Oksbøl.

Og er man de rigtige steder i skumringen, er det en fascinerende og uforglemmelig oplevelse at se dyrene græsse i flok. Det er en oplevelse at se de vilde dyr, der som voksen kan veje over 200 kg.

Vi skal med naturstyrelsens lokale medarbejdere som turledere og vi kører i Naturbussen ind i området til bl.a. de store hede søer og følger dyrene på nært hold med kikkert og teleskoper. Mens vi venter på solnedgangen, forberedes en safari-menu på den store grill i læ af klitterne.

Der serveres krondyrmiddag med tilbehør og efter naturmiddagen fortsætter turen i Naturbussen og slutter med en kop dejlig varm kaffe, inden vi er tilbage ved vores bus. Efter en fantastisk aften kører vi tilbage til hotellet.

HUSK: kikkert og varmt tæppe/tøj

Overnatning på Hotel Ansgar

Hotellet ligger centralt, blot 5 minutters gang fra Esbjerg Station. Der tilbydes gratis wi-fi samt gratis privat parkering. Esbjerg Færgehavn ligger ca. 10 minutters gang derfra. Hotel Ansgar har individuelt indrettet værelser og byder på tæppebelagt gulv og eget badeværelse. Samtidig er der fladskærms-tv med kabel- og betalingskanaler. Der tilbydes gratis kaffe og te i lobbyen hele dagen lang.

Program: 1. dag

  • I kører selv til hotellet og tjekker ind fra kl. 15.00
  • Kl. 16.00 – afgang med bus fra hotellet
  • Kl. 17.00 – afgang med naturbussen og naturvejleder
  • Kl. 20.00 – middag i det grønne (grillet bøffer plus tilbehør)
  • Kl. 22.00 – afslutning og retur til hotellet

2. dag

  • Morgenmad på hotellet - tjek ud og hjemkørsel
Posted in Danmark, Kør selv and tagged , .