Shoppingtur til Tyskland

Kør selv - 2 dage - valgfri dato Pris pr. to personer fra kr. 750,-

Kør selv - shoppingtur til Tyskland

Besøg Designer Outlet og find din favorit design-mærke med op til 70% besparelse. Inkluderet er overnatning, morgenmad, gratis parkering og rabatkort til outlet og adgang til spafaciliteter. Kør-selv shoppingtur til Tyskland inkl. rabatkort til Designer Outlet og overnatning med morgenmad. Hvis I kan lide designer- og mærkevarer, men ikke er helt så pjattede med de høje priser, så se lige her, for GIBA Travel er klar med et ophold, der giver rig mulighed for at tilfredsstille shoppelysten - uden at skulle tømme sparegrisen. Her får I et ophold, der både giver labre rabatter til et kæmpe outlet-center i Neumünster samt mulighed for at slappe af med wellnessfaciliteter.

Slip shoppegenet løs!
MchArthurGlen Designer Outlet i Neumünster, nord for Hamburg, ligger kun 17 km fra hotellet Tryp By Wyndham Bad Bramstedt. Det store, nybyggede outlet-center er lavet en som hel indkøbsby med over 70 butikker samt masser af caféer, restauranter og naturligvis informationsskranker, hvor den flersprogede medarbejderstab står klar til at hjælpe jer. På outlettet kan I finde alle de kendte mærkevarer nedsat med 30-70%. I finder bl.a. Armani, Gucci, Pandora, Nike, Puma osv. Udvalget er alt fra tøj til accessories, sko, sportstøj og elegant pynt til hjemmet. I kommer helt sikkert hjem med favnen fuld af skønne sager. Shopping kan dog være udmattende, men så er det dejligt, at I kan slutte dagen af med at nyde hotellets pool- og spafaciliteter, for adgangen hertil er jo inkluderet i prisen.

Vær opmærksom på, at Outlettet er lukket om søndagen.

Hotellet Det 4-stjernede Hotel Tryp By Wyndham Bad Bramstedt er et stilfuldt, moderne hotel med restaurant, bar, wellness og flotte værelser med privat bad og toilet, telefon, føn, TV og WiFi. Samtidig har et dejligt wellnessområde med pool, sauna, dampbad og mulighed for wellnessbehandlinger. Hotellet ligger ca. 45 km nord for Hamborg i Slesvig-Holstens smukke natur, midt i trekantsområdet Kiel-Lübeck-Hamborg og med bedste forbindelser til motorvej A7. Hotellet ligger lidt over en times kørsel fra Padborg og knap to timers kørsel fra fra Puttgarden. Og under en halv times kørsel fra shoppingmekkaet. Rabatkort *Rabatkortet indeholder; et fashion passport, som giver dig yderligere 10 % rabat på outletpriser, et centerkort og yderligere butiksrabatter. Rabatkortet får du tilsendt af GIBA Travel og skal medbringes til informationen i McArthurGlen Designer Outlets.

OBS: Turen er IKKE med transport t/r.

Posted in Kør selv, Tyskland and tagged , , , , .