Kør selv – shoppingtur til Tyskland

2 dage - valgfri dato

Pris to personer kr. 995,-

Kør selv - shoppingtur til Tyskland

Besøg Designer Outlet og find din favorit design-mærke med op til 70% besparelse. Inkluderet er overnatning, morgenmad, gratis parkering og rabatkort til outlet og adgang til spafaciliteter. Kør-selv shoppingtur til Tyskland inkl. rabatkort til Designer Outlet og overnatning med morgenmad. Hvis I kan lide designer- og mærkevarer, men ikke er helt så pjattede med de høje priser, så se lige her, for GIBA Travel er klar med et ophold, der giver rig mulighed for at tilfredsstille shoppelysten - uden at skulle tømme sparegrisen. Her får I et ophold, der både giver labre rabatter til et kæmpe outlet-center i Neumünster samt mulighed for at slappe af med wellnessfaciliteter.

Slip shoppegenet løs!

MchArthurGlen Designer Outlet i Neumünster, nord for Hamburg, ligger kun 17 km fra hotellet Tryp By Wyndham Bad Bramstedt. Det store, nybyggede outlet-center er lavet en som hel indkøbsby med over 70 butikker samt masser af caféer, restauranter og naturligvis informationsskranker, hvor den flersprogede medarbejderstab står klar til at hjælpe jer. På outlettet kan I finde alle de kendte mærkevarer nedsat med 30-70%. I finder bl.a. Armani, Gucci, Pandora, Nike, Puma osv. Udvalget er alt fra tøj til accessories, sko, sportstøj og elegant pynt til hjemmet. I kommer helt sikkert hjem med favnen fuld af skønne sager. Shopping kan dog være udmattende, men så er det dejligt, at I kan slutte dagen af med at nyde hotellets pool- og spafaciliteter, for adgangen hertil er jo inkluderet i prisen.

Vær opmærksom på, at Outlettet er lukket om søndagen.

Hotellet

Landhotel Möllhagen

Landhotel Möllhagen er et familiedrevne hotel, som ligger i Schülp bei Nortorf, i udkanten af ​​Westensee Naturpark.

Landhotellet tilbyder dejlige værelser i landlig stil med træinteriør, samt et opholdsområde med fladskærms-tv med satellitkanaler og eget badeværelse.

Desuden tilbydes der gratis parkering på stedet og tæt på motorvejen A7 og A215. Og blot 20 min. fra Neumünter og 30 min. fra Kiel.

På restaurant Nellys serveres der morgenbuffet, hjemmelavede kager og et udvalg af tyske og internationale specialiteter. Og vi kan se middagen blive tilberedt i det åbne køkken.

Spaen på Hotel Möllhagen inkluderer et fitnesscenter, finsk sauna, biosauna og infrarød sauna. Gæsterne kan også slappe af i haven med en dam, eller spille minigolf på stedet.

Udgivet i Kør selv og tagget , , , , .