Julestemning i Hamborg

Afrejse den 30. november
3 dages busrejse - pris pr. pers. fra 2.695,-

Julestemning i Hamborg 

Her midt i den søde juletid byder vi på et par spændende dage, hvor vi bl.a. skal besøge Tysklands ældste julemarked i Hamborg midt i Bergedorf Altstadt, der har en helt særlig stemning. Her ved murstenskirken med den store julekrybbe hersker en romantisk og festlig atmosfære af jul.

Vi besøger også den hyggelige havneby Kiel, som er pyntet op med dekorationer og lys og i gaderne lyder den søde julemusik akkompagneret af alle julens velduftende fristelser.

Dag 1
Med tidlig kører vi over grænsen til Kiel og det store julemarked. Her har julen sat sit præg med mere end 100 pyntede juleboder samt tusindvis af lys, duftende lækkerier og smukt pyntede gader. Efter en tur rundt i den juleudsmykkede by kører vi Hamborg, hvor vi indkvarteres på vores centralt beliggende hotel. Fælles middag.

Dag 2
Efter en dejlig morgenbuffet forlader vi hotellet og begiver os ud på en guidet byrundtur i Hamborg. Undervejs kører vi igennem den nye Elbtunnel, Köhlbrandbrücke, Frihavnen og søen Aussen-Alster. Vi slutter i centrum, hvorfra vi til fods beundrer den prægtigt juleudsmykkede Mönckebergstrasse, hvor også de store varehuse ligger. Byens flotte rådhusplads danner rammen om et af områdets store julemarkeder og her bliver god tid til at gøre indkøb og hygge sig med julens lækkerier.

Dagen slutter med en havnerundfart i en af verdens største havne, hvor vi ser den enorme store og evigt travle havn.

Dag 3
Om formiddagen kører vi en byrundtur, forbi den gamle og igennem den nye Elbtunnel. Vi ser Köhlbrandbrücke, Frihavnen og søen Aussen-Alster, som er et åndehul i storbyen. Der bliver tid til at gøre nogle juleindkøb inden vi forlader byen og kører til Danmark. Vi gør stop ved grænsen inden vi ankommer til vores hjemby.

Posted in Busrejser, Julerejser, Tyskland and tagged , , .