Gløgg på Hotel D’Angleterre

Mandag den 04. december

Pris pr. pers. fra 825 kr. - 995 kr.

Julestemning og gløgg på Hotel D’Angleterre

Tag med på vores hyggelige juletur til København, og opleve den gode julestemning på nogle af de mange julemarkeder eller tage en tur på Strøget. Vi kører til det eventyrlige julemarked midt i Københavns hjerte. Her tager vi en tur på julemarkedet på Kongens Nytorv, som også er en lille rejse tilbage i tiden og ikke langt fra de smukke juleudsmykninger på Hotel D’Angleterre og Magasin du Nord.

Siden Christian d. 5. grundlagde pladsen i 1670 har der været mange forskellige oplevelser, såsom henrettelser, militærparader, skøjteløb og studenterdans. Nu er pladsen fyldt med mange hyggelige og julepyntede boder, hvor vi kan mærke stemningen fra de gode gamle dage.

Vi foreslår også et kig ind hos Royal Copenhagen, der siden 1963 hvert år har afholdt en juleudstilling, hvor de inviterer en række kunstnere til at dække fem overdådige julebord i deres Flagship store.

Midt på eftermiddagen mødes vi ved Hotel D’Angleterre, hvor vi bydes inden for til Gløgg & æbleskiver. Efter en dejlig smagning og hygge, kører vi hjem til vores hjembyer i julestemning.

Udgivet i Danmark, Endags-ture, Populære og tagget , , , , , , , , , .