Juleshopping i Flensborg

Torsdag den 07. december

Pris pr. person fra 295 kr. - 395 kr.

Juleshopping i Flensborg

Når vi nærmer os julen, så forvandles gågade i Flensborg til et af Nordtysklands længste julemarkeder. Smukt dekorerede boder med alt fra kunsthåndværk, julegodter og den velkendte 'glühwein' er blot lidt af det, du får fornøjelsen af at opleve!

Fra slutningen af november til lige før jul er den lange gågade er pyntet op med den mest fantastiske juleudsmykning, og det er umuligt ikke at blive fanget af julestemning.

I gågaden er der masser af hyggelige boder, som sælger alt fra hjemmelavede nisser og julepynt til de lækreste brændte mandler og andre lækre ting. Eller prøv en dejlig kop varm Gluhwein eller kaffe.

Efter besøget på julemarkedet kører bussen til en Fleggaard grænsebutik, hvor I kan slå jer løs en times tid og købe ind til tyske priser, inden bussen kører hjem. Se program og tider nederst på siden.

Efter opsamling kører vi mod grænsen og ankommer til Flensborg busbanegård omkring kl. 11.00. Herfra er der ca. 150 m. til gågaden og julemarkedet.

Vi mødes igen ved bussen efter ca. 3 timer på julemarkedet og herfra kører vi op til grænsen, hvor der er mulighed for indkøb inden hjemturen.

Udgivet i Endags-ture, Julerejser og tagget , , , , .