Juletur til Ribe

Lørdag den 04. december
Pris pr. pers. fra kr. 575,-

Jul i Ribe – Danmarks ældste juleby

Julen i Ribe er bygget op om "Peters Jul", den elskede børnebog på vers om borgerskabets jul i 1860'erne. Nu får du mulighed for at opleve julen som i gamle dage med koncerter, musik, julemarkeder med fødevarer og håndværk.

Julen holdes også på Museet Ribes Vikinger og her kan vi opleve et travlt julemarked med alverdens spændende hobbyer hvor alle sanser sættes i spil. Du kan dufte, smage og se fine ting lavet på kærlighed til sin hobby. Snyd ikke dig selv for denne oplevelse.

Formiddagen bruges til at kigge lidt på Ribes smukke juleudsmykning og med en lokalguide tager vi på byvandring gennem Ribes gamle, brostensbelagte gader, som vil blive en vandring tilbage i tiden. Rundturen slutter ved Ribe Domkirke, hvorefter vi spiser fælles frokost.

Julehyggen spreder sig på torvet med de mange juleboder og alskens juleaktiviteter – og som i de gode gamle dage er der noget for alle sanser. På torvet kan du også få mulighed for at se ”Peters Jul” blive spillet. Der bliver tid på egen hånd, inden bussen atter sætter kurs mod Fyn.

Posted in Danmark, Endags-ture, Nyheder and tagged , , .