Det hyggelige og maleriske Skagen

Kør selv - 2 dage - vælg fra den 12. maj

Pris pr. pers. fra kr. 695,-

Det hyggelige og maleriske Skagen

Et dejligt ophold til alle, der bare elsker Skagen. Danmarks nordligste by. Byen er kendt for sit hyggelige historiske miljø, gule huse, og det unikke lys som inspirerede skagensmalerne.

Vi tilbyder et ophold på en af byens hyggelige hotellet, Foldens Hotel, som ligger tæt på gågaden og ikke langt fra stranden. Alle værelser er elegant indrettet med eget bad og toilet. Hotellet tilbyder fri parkering (afhængig af ledighed), og der er gratis Wi-Fi.

​Foldens Hotel har en lang historie og masser af ægte Skagensstemning. På dette familieejede hotel føler gæsterne sig hjemme og godt tilpas – på grund af det gode køkken, det venlige personale og den familiære stemning.

På dit ophold på Foldens Hotel har du alt inden for rækkevidde. Dagens måltider kan nydes i enten restauranten eller caféen, hvor du har mulighed for behagelig afslapning i hyggelige omgivelser, og har du lyst til øl og livemusik om aftenen, ligger Viseværthuset i samme bygning som hotellets hovedbygning. Samtidig er Foldens Hotel placeret i hjertet af Skagen, og derfor er du tæt på alt det, som Skagen har at byde på.

​Skagen byder på mange oplevelser såsom Michael og Anna Anchers hus, Drachmanns Hus og Skagens Museum. Besøg Den tilsandede Kirke fra det 14. århundrede, der ligger blot 5 minutters kørsel væk, eller tag en tur med Sandormen ud på Grenen.

Uanset vejr og vind er Skagen med sin unikke charme en af Danmarks mest idylliske ferieoplevelser.

Posted in Danmark, Kør selv and tagged , , , , , .