West Side Story i Operaen

Lørdag den 10. april 2021
Pris pr. pers. fra kr. 1.385,-

West Side Story i Operaen

At se West side Story er den musical, som bare skal ses. Det er en musical og en kærlighedshistorie mellem Tony og Maria og som blev en kæmpe succes, da den udkom i 1961- kun overgået af Disneys ’101 Dalmatinere). Den anses stadig for at være filmhistoriens bedste musical.

Den erfarne instruktør Thomas Bendixen, sætter West Side Story i scene, når Bernsteins elskede musical om Tony og Maria for første gang opføres i Operaen. Bendixen har skabt mange succesforestillinger på Det Kongelige Teater, blandt andet Brødrene Løvehjerte og Hvem er bange for Virginia Woolf?

Det Kongelige Teaters balletmester, Nikolaj Hübbe, koreograferer efter Jerome Robbins’ originale dansetrin. Bernstein gendigtede Shakespeares tragedie Romeo og Julie til historien om Tony og Marias umulige forelskelse i skyggen af New Yorks bandekrig. Temaerne vold og død som underholdning forargede publikum ved premieren, men kritikken blev overskygget af Bernsteins musik. Hans soundtrack var et mix af klassisk musik og den musik, man hørte på klubber og på gaden i hans hjemby New York, jazz og latinamerikanske rytmer – en musikalsk fusion, der stadig holder.

Med mere end 30 medvirkende på scenen og Det Kongelige Kapel er der lagt op til en pragtopsætning på Operaens Store Scene.

På vej til København spiser vi en sandwich og herefter begiver vi os til Operaen, hvor vi skal se den tre timer dejlige musical.

Posted in Danmark, Endags-ture, Opera and tagged , , .