Vinrejse til Rhônedalen

Afrejse den 25. september
4 dages flyrejse - Pris fra 5.195 kr.

Vinrejse til Rhônedalen

Frankrig og vin hører sammen, og vores vinrejse er til det sydlige Frankrig, omkring Rhônefloden. En rejse, hvor både smagsløg, øjne og ører vil blive stimuleret.

Egnen betegnes også som et af Frankrigs største vinområder, som vi vil få meget mere at vide om under denne rejse.

Dag 1
Afgang om morgenen fra Billund med Air France og med mellemlanding i Paris, lander vi først på eftermiddagen i Marseille. Herfra kører vi videre med bus til vores hotel i byen Avignon. Undervejs besøger vi en lokale vinbonde, hvor vi smager på herlighederne inden ankomsten til vores hotel Ibis Avignon Centre Pont de l’Europe. Fælles middag.

Dag 2
Efter morgenmaden kører vi til Chateauneuf de Pape, hvor vi skal besøge en vingård. Herefter bliver mulighed for at få en tur i den hyggelige by eller se resterne af det gamle paveslot. Hen på eftermiddagen besøger vi en vingård i Gigondas og vi forventer at være tilbage til hotellet sidst på eftermiddagen så der bliver tid til at gå rundt i den gamle paveby.

Dag 3
Vi bruger formiddagen i Avignon hvor vi tager en tur på det lokale marked. Herefter besøger vi Pavepaladset og spiser frokost på egen hånd.

Midt på eftermiddagen kører vi Gordes, hvor vi skal besøge den fantastiske Provence-by, som ligger på kanten af en klippe. Undervejs besøger vi endnu en vingård, hvor vi smager på nogle af de skønne vine fra Rhône-området.

Inden ankomst til vores hotellet, spiser vi middag tæt på landsbyen Gordes.

Dag 4
Efter en oplevelsesrig rejse, begynder vores hjemtur. Vi forlader hotellet efter morgenmaden og kører til Marseille, hvorfra vi flyver til Billund med mellemlanding i Paris.

Posted in Flyrejser, Frankrig, Populære, Vin og gourmet and tagged , , , .