Fanø og dragefestival

Fredag den 15. juni
Pris per person kr. 795,-

Udflugt til skønne Fanø

Efter opsamling kører vi til den dejlige ø i Vadehavet, Fanø, som med sine blot 56 km2 er rig på traditioner og sanselige oplevelser. Fanø er kendt i hele verden som et af de bedste steder at flyve med drager, og for 34. gang afholdes verdens største dragetræf i juni på Fanø. På Fanøs brede sandstrand mødes mere end 5000 drageflyvere og skaber en fest, der ikke findes lige nogen andre steder i verden. Dette er en stor oplevelse og et fantastisk syn.

Ved ankomsten til Esbjerg, sejler vi til mod Fanø. Vi møder vores lokalguide og turen rundt på den lille ø starter. Vi får en herlig tur og møder naturens højdepunkter. Ad små veje kører vi til den sydligste spids, hvor vi finder byen Sønderho med sine små og romantiske gaderne. Her starter vi med at se kirken, inden vi se den gamle havn og stormflodssøjlen.

Efter fælles frokost kører vi rundt på Fanø og kommer til den centrale del af vadehavsøen, hvor vi finder byen Rindby. Vores tur slutter i Nordby, hvor der bliver tid til en kort tur i byen, inden vi tager færgen tilbage. Vi forlader øen med sin charmerende historie og kører tilbage til Fyn.

 

Posted in Endags-ture and tagged , , , .