Tryllefløjten i Operaen

Tirsdag den 30. januar
Pris per. person  kr. 1.699,-

Tryllefløjten i Operaen

En fantasifuld og smuk opera om det gode og det onde - Mozarts eventyrlige værk Tryllefløjten kan opleves i operaen, som lader tæppet gå op for en ny og smuk opsætning af den populære opera Tryllefløjten, der har været elsket af publikum siden 1791 og i dag ligger i en sikker top 10 over de mest opførte operaer i verden.

I Tryllefløjten får du eventyr, kærlighed og mystik med fantastiske arier for både voksne og børn. Fyldt med symbolik, mystik og ritualer er Tryllefløjten en fortælling om godt og ondt, om had og tilgivelse og om to elskendes kamp for kærligheden. Forestillingen

instrueres af den legendariske instruktør Marco Arturo Marelli, hvis opsætninger af operarepertoirets største værker igen og igen har vist hans særlige sans for at skabe medrivende og uforglemmelige sceneoplevelser.

Tryllefløjten synges på tysk med danske overtekster.

Inden forestillingen skal vi på en temarundvisning, hvor vi mærker stemningen i huset før de går løs. Vi følger husets rytme, og vi vises rundt både foran og bag scenen. I løbet af rundvisningen vil vi også blive introduceret til den aktuelle opsætning af forestillingen.

Posted in Endags-ture, Opera and tagged , , , , .