Snedronningen i Tivolis koncertsal

Fredag den 06. december
Pris pr. person fra kr. 1.425

Snedronningen i Tivolis koncertsal

Oplev den fantastiske nyfortolkning af H.C. Andersen klassiske eventyr Snedronningen, når over 40 dansere, balletbørn og levende musik i Tivolis koncertsal møde i en poetisk fortælling for hele familien.

De helt store følelser er i spil i det klassiske eventyr Snedronningen. Venskab og mod, kærlighed og uskyld og en snert af djævelskab. Snedronningen er en til tider dyster, men også hjertevarm fortælling om Gerda og Kays strabadser – fortalt i både ballet, musik og sang.

Dronning Margrethe er den kreative kraft bag kostumer og dekorationer, og bag musikken står Oh Land, der udover at være komponist og sangerinde selv var balletbarn som lille. Koreografien ligger i den prisbelønnende Yuri Possokhovs kyndige hænder. Yuri er tidligere solodanser på Bolsjojteatret og har siden skabt koreografier til førende kompagnier i hele verden bl.a. San Francisco Ballet og Bolsjoj-balletten. De tre stærke personligheder har tidligere arbejdet sammen, da de også stod bag den succesfulde opsætning af Askepot i 2016.

Balletten begynder kl. 16.30 og dørene til Tivolis koncertsal åbner kl. 16.00. Efter forestillingen bliver der tid til at nyde juleudsmykningen i Tivoli inden vi kører tilbage til Fyn.

Posted in Danmark, Endags-ture and tagged , , .