Sejltur fra Lexfähre til Brunsbüttel

Søndag den 26. august
Pris per person kr. 895,-

Sejltur fra Lexfähre til Brunsbüttel

Vi skal på en spændende sejltur på en af verdens mest trafikerede kunstige vandveje – Kielerkanalen og på den gamle Ejder. Vi starter midt på formiddagen og kører ned gennem Tyskland, hvor vi spiser frokost ved den gamle kongeby Rendsburg.

Efter frokost kører vi til Lexfähre, hvorfra vi går om bord på vores skib ’Adler Princess’, som sejler os til Brunsbüttel. Vi får mulighed for at opleve noget af gamle Ejder-kanal, når vi starter vores sejltur. Vi sejler gennem de to sluser ved Ejderen, der gør skibstrafikken på Ejderen mulig, idet disse sluser udligner forskellen i vandstanden mellem Kielerkanalen og Ejderen.

Herfra fortsætter vi vores sejltur på Kielerkanalen til Brunsbüttel. Undervejs får vi mulighed for at opleve noget af den store Kanal, der årligt betjener 50.000 skibe. Kanalen blev indviet i 1895, og er med sine 99 km et imponerende ingeniørarbejde af sin tid. Vi sejler ca. 65 km og undervejs nyder vi det gode tyske kaffebord inkl. kaffe, mens skibet flyder forbi smukke landskaber.

Efter fire timer ankommer vi til Brunsbüttel, hvor bussen venter på os for at køre os tilbage til Fyn. Undervejs nyder vi vores medbragte sandwich og med et enkelt stop ankommer vi til vores hjembyer omkring midnat.

Husk: Pas og Euro til drikkevarer mv.

Posted in Endags-ture and tagged , .