Oplev flyfabrikken og Hamborg

Afrejse den 21. august
2 dages busrejse - pris pr. pers. fra 1.895,-

Oplev flyfabrikken og Hamborg

Turen byder på en ganske særlig oplevelse. Vi skal rundtur i Millionbyen Hamborg og besøge den berømte Airbus Fabrik, som har ca. 16.000 ansatte og samler nogle af de mest kendte fly. Det er et storslået syn, og vi kommer ganske tæt på. Det er dog ikke kun fabrikken, som vi skal se, da vi tager på guidet rundtur i Hamborg.

Dag 1
Efter sidste opsamling fortsætter turen sydover. Vi holder passende pauser og ankommer til Hamborg omkring frokost. Ved ankomsten kører vi til Airbusfabrikken i Finkenverder. Her skal vi gennem check-in, hvorefter vi kører ind i området med vores rundvisere. Fabriksarealet er på størrelse med 500 fodboldbaner og der arbejder a. 16.000 mennesker på fabrikken. Airbusfabrikken kalder de et ’endmontage’ og det er samler maskinerne, men de fremstiller ikke komponenter. Turen tager ca. tre timer og vi starter med at se en film i en besøgspavillon. Herefter går vi rundt på fabrikken, hvor vi ser struktur-og slutmontage på nogle af de forskellige maskiner, som A318 / A319 / A321. Efter den store oplevelse kører vi til vores hotel, hvor der er check-in - fælles middag.

Dag 2
Efter morgenmaden forlader vi hotellet og tager vi på en byrundtur i bussen og ser mange af de kendte steder og bygninger mens vi hører historien om de forskellige seværdigheder.
Herefter forlader vi Hamborg og kører nordpå. Vi holder passende pauser og på hjemturen besøger vi lokalt bryggeri, hvor vi smager et par øl inden vi fortsætter.
Hvis tiden tillader det, gør et vi et stop ved grænsen, hvor der vil være mulighed for at handle.

OBS! Ved bestilling – oplys navn, fødselsdato samt fødested på alle detagere. 

Posted in Busrejser, Kulturejser, Tyskland and tagged , , , , , .