DR’s populære Juleshow i Koncertsalen

Lørdag den 07. december
Pris per person fra kr. 1.545,-

 

Julen nærmere sig og det er lykkes os at få billetter til årets flotteste julekoncert med masser af julegodter til øregangene. Der venter os et sandt fyrværkeri af smukke stemmer og feststemning.

Som altid, når julen står for døren, invitere DR’s fortræffelige underholdningsorkester til julefest for hele familien. På scenen giver en række af de dejligste danske og nordiske solister bud på deres yndlings-julehits, såvel som egne numre.

Showet præsenteres af to af DR’s værter, og på scenen vil musikere fra DR’s ensembler sikre at julestemningen når hele vejen ud til de bageste rækker – og ind i alle hjem i det ganske land. Dørene åbnes og vi bliver inviteret indenfor til et magisk show med masser af god julemusik.

Inden juleshowet nyder vi Koncerthusets julebuffet bestående af marinerede sild med løgringe, hjemmelavede karrysild med hakkede æg, lun leverpostej med bacon og champignon, ribbensteg m. og rødkål, frikadeller med stuvet hvidkål, brie med rugkiks samt hjemmelavet ris à l’amande med kirsebærsauce.

Og så er vi klar til det imponerende juleshow, som starter kl. 19.45

Posted in Danmark, Endags-ture.