Oplev Airbusfabrikken i Hamborg

Afrejse 05. oktober – 2 dages busrejse
Pris pr. person kr. 1.795, -

Oplev Airbusfabrikken i Hamborg

Turen byder på en ganske særlig oplevelse. Vi tager på en guided rundtur i Millionbyen Hamborg og besøger den berømte Airbus Fabrik, som har ca. 16.000 ansatte og samler nogle af de mest kendte fly. Det er et storslået syn, og vi kommer ganske tæt på. Det er dog ikke kun fabrikken, som vi skal se, men vi besøger ligeledes et lokalt bryggeri og smager på herlighederne.
Program

Dag 1
Efter sidste køre vi sydover og holder passende pauser inden ankomsten til Hamborg. Ved ankomsten tager vi på kort byrundtur i bussen inden vi ankommer til vores hotel, hvor vi tjekker ind. Herefter kører vi til Airbusfabrikken i Finkenverder, hvor vi skal gennem check-in inden vi kører ind i området med vores rundvisere. Fabriksarealet er på størrelse med 500 fodboldbaner og der arbejder a. 16.000 mennesker på fabrikken. Airbusfabrikken kalder de et ’endmontage’ og det er samler maskinerne, men de fremstiller ikke komponenter. Turen tager ca. tre timer og vi starter med at se en film i en besøgspavillon. Herefter går vi rundt på fabrikken, hvor vi ser struktur-og slutmontage på nogle af de forskellige maskiner, som A318 / A319 / A321. Fabrikken har også sin egen havn og landingsbane og måske får vi mulighed for at se en af de store Beluga transportfly. Det er kæmpefly, der kommer med en halvfærdig flykrop – altså ’en flyver i en flyver’.
Dagen sluttes med fælles middag.

Dag 2
Efter morgenmaden forlader vi hotellet og kører en byrundtur i Hamborg, hvor vi ser mange af de kendte steder og bygninger, men vi hører historien om de forskellige seværdigheder.
Efter den store oplevelse forlader vi Hamborg og kører nordpå. Undervejs besøger vi et lokalt bryggeri, hvor vi smager et par øl og får et par håndmadder inden vi fortsætter.
Hvis tiden tillader det, gør et vi et stop ved grænsen, hvor der vil være mulighed for at handle.

Posted in Busrejser.