Oplev flyfabrikken

Afrejse 05. november
2 dages busrejse - pris fra. Kr. 1.795,-

Oplev flyfabrikken i Hamborg

Turen byder på en ganske særlig oplevelse. Vi skal rundtur i Millionbyen Hamborg og besøge den berømte flyfabrik, som har ca. 16.000 ansatte og samler nogle af de mest kendte fly. Det er et storslået syn, og vi kommer ganske tæt på. Det er dog ikke kun fabrikken, som vi skal se. Vi tager på rundtur i Hamborg og besøger et bryggeri, hvor vi smager på herlighederne inden ankomst til Danmark.

Dag 1
Efter sidste opsamling fortsætter turen sydover. Vi holder passende pauser og ankommer til Hamborg omkring frokost. Ved ankomsten kører vi til flyfabrikken i Finkenverder. Her skal vi gennem check-in, hvorefter vi kører ind i området med vores rundvisere. Fabriksarealet er på størrelse med 500 fodboldbaner og der arbejder a. 16.000 mennesker på fabrikken. Flyfabrikken kalder de et ’endmontage’ og det er samler maskinerne, men de fremstiller ikke komponenter. Turen tager ca. tre timer og vi starter med at se en film i en besøgspavillon. Herefter går vi rundt på fabrikken, hvor vi ser struktur-og slutmontage på nogle af de forskellige maskiner, som A318 / A319 / A321. Sidst på eftermiddagen kører vi til vores hotel, som er centralt beliggende - fælles middag.

Dag 2
Efter morgenmaden forlader vi hotellet og tager vi på en byrundtur i bussen og ser mange af de kendte steder og bygninger mens vi hører historien om de forskellige seværdigheder.
Efter den store oplevelse forlader vi Hamborg og kører nordpå. Undervejs besøger et lokalt bryggeri og smager på herlighederne inden vi fortsætter hjemturen. Hvis tiden tillader det, gør et vi et stop ved grænsen, hvor der vil være mulighed for at handle.

Posted in Busrejser, Tyskland and tagged , , .