Nøddeknækkeren i Tivolis koncertsal

Fredag den 07. december
Pris pr. person kr. 1.295,-

Nøddeknækkeren i Tivolis koncertsal

Oplev den fantastiske juleballet ’Nøddeknækkeren’ i Tivolis koncertsal, og kom ind i et sitrende sceneri af drøm, trylleri og barnlig forventning.
Et tidløst og grænseløst juleeventyr, der kommer fra Tyskland, men har taget hele verden med sig på sin rejse.

Der er eventyr for hele familien, når Nøddeknækkeren forvandler Tivolis Koncertsal til ren magi med imponerende piruetter, funklende stjerner, symfonisk musik for forførende eventyrstemning. Dronning Margrethe II er den kyndige hånd bag forestillingens scenografi og kostumer, og Tivolis balletmester Peter Bo Bendixen står bag koreografien. Balletten akkompagneres for første gang af Tivolis eget symfoniorkester, Tivoli Copenhagen Phil, som til dagligt tæller 70 fastansatte musikkere.

Som Balletmeteren Peter Bo Bendixen siger, så har dronningen øje for den lille ekstra detaljer såvel scenografi som kostume, og her venter der publikum en verden at gå på opdagelse i. Det er tredje gang Nøddeknækkeren bliver sat op i Tivoli, og der bliver føjet nye detaljer til, som gør denne forestilling særegen.

På vej til København vil der blive udleveret en lækker sandwich. Balletten begynder kl. 16.30 og dørene til Tivolis koncertsal åbner kl. 16.00. Efter forestillingen bliver der tid til at nyde juleudsmykningen i Tivoli inden vi kører tilbage til Fyn

I samarbejde med Stiftenfordele og Avisklubben

Posted in Danmark, Endags-ture and tagged , , .