Mamma Mia

Lørdag den 07. marts
Pris pr. person kr. 1.585,-

 

Mamma Mia

Megasuccesen kommer tilbage i 2020 - på dansk!

Vi har været så heldige at få billetter til Mamma Mia i Tivoli. Det bliver et festfyrværkeri af ABBAs store hits og solskinshistorien MAMMA MIA! når musicalen bliver sunget og fremført på dansk.

Efter ti års ventetid kan det danske publikum atter opleve den globale megasucces MAMMA MIA! på dansk i foråret 2020. I 2010 oplevede 190.000 danskere musicalen MAMMA MIA! ledsaget af ABBAs udødelige hits i København. Opsætningen havde et af de største forsalg til en dansk teaterforestilling nogensinde. Ligesom sidst bliver musicalen opført med et dansk cast og med danske versioner af ABBAs allerstørste hits.

Over 60 millioner mennesker verden over er blevet forelsket i karaktererne, historien og musikken. Manuskriptforfatter Catherine Johnsons glade og morsomme historie udspiller sig på en græsk ø. Sofie skal giftes, men ved ikke, hvem hendes far er. Hun læser sin mor Donnas dagbog og finder ud af, at der findes 3 mulige fædre, og inviterer dem i al hemmelighed til sit bryllup. En af dem er hendes far, men hvem? De magiske fortællinger i ABBAs tidsløse sange driver denne fortryllende historie om kærlighed, glæde og venskab frem, og hver aften vil publikum få deres livs oplevelse. Med flere produktioner verden over end nogen anden musical er MAMMA MIA! en fantastisk succes!

På vej til København nyder vi en kop kaffe med kage. Koncerten begynder kl. 15.30 og dørene til Tivolis koncertsal åbner kl. 15.00. Efter forestillingen kører vi retur til Fyn og vi nyder vores sandwich i bussen.

Posted in Danmark, Endags-ture and tagged , , , , , , , , , , .