Korsbæk på Bakken

Søndag den 08. september
Pris pr. person kr. 995,-

Korsbæk på bakken

Her er chancen for at opleve Matadors univers på tæt hold, når vi besøger Korsbæk på Bakken, hvor vi skal opleve ren nostalgi. Byen er blevet genopbygget fra bunden og er en stor kopi af den fiktive provinsby Korsbæk fra TV-serien og dermed har Korsbæk fået et helt nyt liv på Bakken.

Vi ankommer til Korsbæk på Bakken omkring frokost, hvor vi spiser på den mondæne restaurant Postgården. Her møder vi overtjener Olsen og hilser på de af Korsbæks beboere. Postgaarden er Korsbæks samlingspunkt - og helt som vi husker stedet fra Matador med høje paneler, smukke tapeter og glimtende lysekroner. Her styrer overtjener Olsen restauranten med sikker hånd.

Herefter tager vi på en rundvisning og måske møder vi Grisehandleren med sin Kvik, Fru Fernando Møhge, Misse, Maude, Agnes, Laura, Katrine - alle fra Korsbæk. Vi kommer indenfor i Varnæs’ herskabelige stuer, kigger i Lauras køkken og besøger grisehandleren stue og ser Skjerns Magasin. Der bliver fortalt anekdoter fra tv-serien og opbygningen af Korsbæk.
Det er med kærlighed til serien og det gode håndværk, at Bakken har valgt at forevige denne populære og folkekære serie. Derfor finder du en lille by med gader og stræder omkranset af bygninger og facader hentet ud af tv-serien med interiør, dekorationer og rekvisitter tro mod Matador-universet. Her kan hele Danmark opleve hverdagen i Korsbæk, præcis som vi husker den fra Lise Nørgaards klassiker.

Inden vi forlader Bakken, bliver der lidt tid på egen hånd i Korsbæk. Her møder vi måske nogle de professionelle skuespillere, der opfører korte scener fra Matador og laver improviseret gadeteater. Midt på eftermiddagen forlader vi Bakken og kører tilbage til Fyn efter en oplevelsesrig dag.

Posted in Danmark, Endags-ture and tagged , , , .