Kør selv – Sort sol

Afrejse den 25. september eller 03. oktober
Pris pr. person kr. 1.395,-

Oplev det enestående naturfænomen Sort Sol

Sort Sol i tøndermarsken skal opleves af alle nysgerrige sjæle med hang til store naturoplevelser. Det overvældende syn af enorme fugleflokke, der bølger hen over himlen, er et imponerende sceneshow.

Lige så pludselig som det hele starter, er det ovre igen. Stærene sætter sig til ro i tagrørene, og venter på, at det igen bliver lyst, så de kan komme ud i de våde enge efter deres livret – stankelbenslarver.

Hotel Tønderhus
4-stjernet hotel beliggende centralt i Tønder. Hotellet har god atmosfære og god restaurant. Alle værelser med eget bad, toilet, TV og internetforbindelse. Forplejningen består af en 2-retters menu, en suppe ved ankomsten samt stor morgenbuffet.

Om morgenen ved solopgang starter stærene igen for at finde føde. Denne fascinerende luftballet kan I nu opleve i Tøndermarsken, hvor stærene kommer for at æde stankelbens- og gåsebillelarverne i de fugtige græsområder.

Vores naturvejleder ved Sort Safari ved altid, hvad der sker ude i naturen lige netop nu og hvor de største stæreflokke befinder sig. Når du tager med Sort Safari og GIBA Travel, er du ligeledes sikret adgang til ellers lukkede områder, hvor private biler ikke kan komme frem. Glæd dig desuden til naturvejledning med stor faglig viden, hurtige og sjove bemærkninger, forunderlige fakta, engageret fortælling med spædende indhold.

To herlige dage med Sort Sol:

Dag 1
Ankomst i egen bil til hotellet. Indlogering på hotellet ved 15.00-tiden.

Efter ankomst serveres der suppe på hotellet. Herefter køres der samlet i bus fra hotellet, hvor deltagerne mødes med Sort Safaris naturvejleder, landets absolut dygtigste til Sort Sol. Han tager jer med ud i marsken, hvor stærene forhåbentlig vil opføre deres smukke ballet for jer.

Derefter køres I tilbage til hotellet, hvor der serveres middag. (rækkefølge af suppe/aftensmad er afhængig af tidspunkt for Sort Sol).

Dag 2
Morgenmad på hotellet og tjek ud.

Inden hjemkørsel er der mulighed for en tur til Rømø eller gå en tur i Tønder inden afgang.

Husk: Pas, varmt tøj, evt. siddeunderlag, gerne gummistøvler og kikkert.

Posted in Kør selv and tagged , .