Julemarked i Berlin

Afrejse den 04. december
3 dages busrejse - Pris pr. pers. fra kr. 2.195,-

Julemarked i Berlin

I den søde juletid byder vi på et par spændende dage i Berlin, hvor vi oplever sjove og anderledes julemarkeder. Den tyske hovedstad forvandler sine historiske pladser om til smukke dekorerede julemarkeder og berlinerne forstår at julehygge. Her finder vi nemlig de hyggelige markeder på bl.a. Gendarmemarkt og Alexanderplatz som ligeledes er berømt for deres levende julemusik, dampende Glühwein og grillede tyske pølser.

Dag 1
Efter opsamling kører vi over grænsen til Berlin. Vi ankommer til den tyske hovedstad sidst på eftermiddagen, hvor vi tager på en kort byrundtur i bus inden vi ankommer til vores hotel. Om aftenen nyder vi fælles middag på hotellet.

Dag 2
Formiddagen bruges sammen med vores rejseleder og vi ser nogle af de vigtigste seværdigheder som Kurfürstendamm, Sejrssøjlen Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen

Resten af dagen bruger vi på oplevelser på egen hånd på nogle af byens mange hyggelige julemarkeder. Blandt det mest kendte er Gendarmenmarkt, som findes på den smukke plads med Koncerthuset og den tyske og franske domkirke.

Vi besøger også det store julemarked på Alexanderplatz ved fjernsynstårnet. Også her bliver der god tid til de mange oplevelser på markedet og nyde julestemningen blandt boderne med stegte æbler, Berliner-karrypølser og Glühwein.

Middag på egen hånd.

Dag 3
Efter morgenmaden bliver der mulighed for en sidste tur i Berlin inden vi forlader byen og kører mod Danmark, hvor vi ankommer først på aftenen

Posted in Busrejser, Tyskland and tagged , , .