Dirty Dancing vender tilbage

Søndag den 13. september
Pris pr. person fra kr. 1.395,-

Dirty Dancing vender tilbage

Fik du ikke billetter til den første danske opsætning af Dirty Dancing, så er muligheden her nu.

Musicalen vender tilbage i Falkonersalen og det er lykkedes at få de bærende hovedroller fra opsætningen af DIRTY DANCING i Operaen med i den nye, ultimative udgave af musicalen.

Silas Holst går igen i fodsporene på 1980’er kvindebedårer Patrick Swayze, når han indtager den mandlige hovedrolle som danselæreren Johnny Castle. Overfor ham kan man opleve Mathilde Norholt, der ligesom ved Danmarkspremieren skal spille Frances ”Baby” Houseman, som Jennifer Grey udødeliggjorde i filmen. Ligeledes er danseren Karina Frimodt tilbage som Johnny Castles håndkogte dansepartner Penny – en rolle som gav Frimodt sin teaterdebut for fem år siden.

Handlingen i Dirty Dancing - The Musical udspiller sig hen over sommeren 1963 på et fornemt kursted i det nordøstlige USA. Den naive og sky rigmandspige Frances ”Baby” er på sommerferie med sin søster og deres forældre. ”Baby’s” verden er pæn og poleret, og først da hun møder den karismatiske danselære Johnny og hans venner, går hendes porcelænsverden itu. Og virkeligheden slår rod i ”Baby”.

Dirty Dancing – The Musical er en gribende kærlighedshistorie og coming-of-age-fortælling om ”Den grimme ælling”, der forvandles til en smuk og fantastisk dansende svane garneret med uforglemmelige sange og dampende hede dansenumre.

Posted in Danmark, Endags-ture and tagged , , .