Tirpitz – Danmarks nye museum

Lørdag den 20. september
Pris per person: 795 kr.

Tirpitz - Danmarks nye museum

Her er chancen for at besøge Danmarks nye attraktion Tirpitz ved Blåvand. Museet har samlet alt det, som man har fundet ved den jyske vestkyst, der viser tydelige tegn på tragiske skæbner, store redningsaktioner, fiskernes hårde liv samt 2. verdenskrig rædsler.

Tirpitz er et helt nyt museum, som forener historie og fantastisk arkitektur i verdensklasse. Museet er tegnet af Bjarke Ingels Group, og ligger midt i de vestjyske sandbanker i den originale artillerifæstning med navnet ”Tirpitz”. I det underjordiske museum finder du forskellige udstillinger, som fx ’Den skjulte vestkyst’, ’En hær af beton’, og ’Havets guld’ og vi kan se kanonfæstningen, som blev bygget i 1944, men krigen sluttede før bunkeren stod færdig.

Efter afgang fra Fyn kører vi til Blåvand og Tirpitz. Vi starter besøget med en kort introduktion og herefter venter der os en verdensklasse oplevelse, hvor vi kommer helt tæt på den danske historie. Når vi går rundt mellem bunkerne fra 2. verdenskrig, er det som at træde ind i historiebøgerne. Vores egen forhistorie, kommer vi også helt tæt på, når vi går fra fortid til nutid i et fantastisk show, der ruller hen over himlen.

Besøget på Tirpitz vil uden tvivl være noget man husker længe.

Efter at have set det fantastiske museum er det tid til frokost. Vi nyder en dejlig frokost på vestkysten inden vi midt på eftermiddagen kører tilbage til Fyn efter et spændende besøg i Blåvand.

En fantastisk oplevelse - Se videoen herunder fra Campaya

Video Tirpitz museum

Posted in Endags-ture and tagged , , .