Carmen i Operaen

Fredag den 18. oktober
Pris pr. person - kr. 1.895,-

Carmen i Operaen

Nu får du mulighed for at opleve en af musikhistoriens mest populære hit-operaer i en nutidig og energisk fortolkning med masser af dans.

I Bizets opera bliver den ombejlede Carmen genstand for Don José kærlighed. Don Joses livsfarlige fascination af den underskønne og lidenskabelige Carmen får fatale konsekvenser for dem begge. Besættelsen af hende bliver hans vej mod undergangen. Det er højspændt kærlighedsdrama tilsat populær og iørefaldende musik i en verdens mest elskede operaer. Carmen er om muligt mere frigjort, lidenskabelig og uovervindelig end nogensinde før, men stadig gåde- og lunefuld i den visionære instruktør Barrie Koskys opsætning.

Den Kongelige Opera præsenterer en Carmen-forestilling, der kommer direkte fra Frankfurter-operaen og Royal Opera House i London. Det er en sofistikeret nyfortolkning af det sitrende mesterværk i en rendyrket, energisk og minimalistisk opsætning, hvor en overdimensioneret sort trappe udgør den stilistiske scenografi, og Otto Pichlers cool koreograferede dans skaber bevægelse på scenen med stramme og moderne danseoptrin.

Operaen blev første gang opført i Paris 3. marts 1875, hvor det erotiske og umoralske drama forargede det franske publikum. Efterfølgende har Bizets heltinde haft succes med ikke blot at forføre mændene i operaen men også et stort publikum verden over.

Der synges på fransk med danske overtekster.

Inden forestillingen spiser vi en dejlig 2-retters middag og herefter begiver vi os til Operaen, hvor vi skal se den mere end tre timer dejlige opera.

Posted in Danmark, Endags-ture.