Besøg Folketinget og oplev det højeste tårn i København

Lørdag den 23. juni
Pris pr. person: kr. 895,-

På denne tur til København får vi en helt speciel oplevelse. Vi ankommer til Christiansborg, hvor vi skal med elevatoren op til Tårnet på toppen af Christiansborg.

Her spiser vi frokost i restauranten øverste oppe i tårnet på Christiansborg, som er det højeste tårn i København. Tårnet tilhører Folketinget, som har taget initiativ til at åbne det til glæde for alle.

Når vi har spist frokost, får vi mulighed for at nyde udsigten udover København fra Udsigten ved Tårnet. Vi ser gaderne, bygningerne og detaljer, som vi måske ikke før havde lagt mærke til. Hvis vejret er godt, kan vi måske se Sverige.

Herfra fortsætter vi til Folketinget, hvor vi bliver vist rundt og hører om Christiansborg som arbejdsplads for Folketingets medlemmer.
Vi hører også om, hvordan Christiansborg fungerer som centrum for folkestyret og lovgivningen i Danmark. Desuden får vi et indblik i stedets spændende historie og får sat Folketingets arbejde ind i en historisk ramme.

Hvis tiden tillader det, tager vi på en kort byrundtur, hvor vi ser Den sorte Diamant, Amaliehaven, Marmorkirken og måske Operahuset på Holmen.
Efter dagens oplevelser kører vi tilbage til Fyn.

I samarbejde med Stifen Fordele

Posted in Endags-ture and tagged , , , .