Berlin – byens loppemarkeder

Afrejse den 23. juli
3 dages busrejse - Pris fra kr. 2.395,-

Berlin – byens loppemarkeder

På vores rejse til Berlin vil du opleve et genbrugsmekka for alle antikke jægere. Berlin oser af loppemarkeder, hvor man kan gøre nogle gode og sjove køb, her sælges alt fra møbler, kunst, antikviteter, tøj osv.

Byen byder på mange forskellige markeder. Så er du til sjove eller unikke ting og antikke kunstgenstande, er netop denne tur for dig, som gerne besøge nogle af byens mange markeder. Og bussen er med rundt på markederne, så du kan bare shoppe løs og aflevere det i bussen efter endt markedsbesøg.

Samtidig vil du opleve stemningen i verdensbyen Berlin. Her syder Unter den Linden, Brandenburger Tor, Potsdamer Platz og Kurfürstendamm af den hektiske aktivitet, som kun en verdensmetropol kan byde på.

Her ånder verdenshistorien med masser af fortællinger i byens arkitektur fra en lang og omskiftelig fortid. I dag er Tysklands hovedstad igen et sandt kulturmekka, hvor det ene spændende tilbud står i kø efter det andet. Berlin er kontrasternes by, hvor nyt og gammelt konstant kolliderer i spændende nuancer.
Romantiske Berlin, historiske Berlin, kulturelle Berlin, moderne Berlin. Ja, Berlin har det hele.

Dag 1
Med tidlig afgang fra Danmark ankommer vi til Berlin midt på eftermiddagen. Ved ankomsten tager vi på en spændende byrundtur i bus, hvor vi får et godt overblik over byens mange seværdigheder og dramatiske historie. Vi oplever den gamle pragtgade Unter den Linden, passerer den tidligere grænseovergang, Checkpoint Charlie og ser, hvordan fremtidens arkitektur har rejst sig i det gamle ingenmandsland ved Potsdamer Platz. Vi ser Brandenburger Tor, byporten, der er kendt i hele verden som symbol på Berlins deling og her har flere amerikanske præsidenter holdt tale.
Herefter kører vi til vores hotel og hvor der bliver tid til afslapning inden fælles middag.

Dag 2
Efter morgenmaden starter vi dagen med at besøge nogle af de lokale loppemarkeder, som Berlin byder på. Husk at have kontanter med til at handle for.

Vi besøger bl.a. markedet på Strasse des 17. juni, men også andre steder i Berlin.

Sidst på eftermiddagen kører vi retur til vores hotel og fælles middag.

Dag 3
Vi starter dagen med at besøge to forskellige loppemarkeder – denne gang i Mauerpark og derefter Boxhagener Platz.

Midt på eftermiddagen forlader vi Berlin og holder et kort stop ved grænsen inden vi fortsætter hjem. Sen ankomst til vores hjembyer.

Posted in Busrejser, Loppemarkeder, Storbyer, Tyskland and tagged , , , , , , , , , , , .