Oplev AirSpace i Bremen

Afrejse den 10. august
2 dages busrejse - Pris pr. pers. fra 1.895,-

Airbus Space i Bremen

Temaet for denne tur er et besøg i Airbus Space, hvor vi besøger det imponerende Airbus Defence and Space i Bremen. Det er en af de vigtigste fabrikker indenfor ’Rumfart’ i Europa og her får vi mulighed for at få et indblik i livet som astronaut. På vores rundtur får vi også mulighed får at se nærmere på produktionen af Arianne raketterne, som bringer satellitterne ud i kredsløb. Turen byder også på en rundtur i Bremen, samt

Dag 1
Efter opsamling kører vi ned gennem Jylland, over grænsen. Ved ankomsten til Bremen tager vi på en guided rundtur i byen til fods. Vi ser bl.a. det 600 år gamle Rådhus med den fem meter høje Roland-statue. På rundturen ser vi Petri domkirken opført mellem 1042 og 1522 og er bygget af sten fra den gamle bymur. Det historiske centrum omkring Schnoor bydelen er med de krogede, snævre gader og omkring 100 gavlhuse fra 1400 -1500-tallet fyldt med liv fra kunsthåndværkere, restauranter og butikker. Tidligere var byen kendt for sin import af kaffe og havde op mod hundrede kafferisterier. Mest kendt er nok Kaffee Hag, hvor det tidligere domicil i dag rummer et spændende museum. Dagen slutter med fælles middag.

Dag 2
Efter morgenmaden tager vi til Airbus Defence & Space. Vi kører i vores egen bus og på under vores besøg får vi et indblik i, hvordan astronauter arbejder og bor i rummet. Vi hører, hvordan selv de mest normale dagligting hurtigt bliver en udfordring, når man som astronaut befinder sig i rummet. Efter vores besøg kører vi retur til Danmark. Inden vi når grænsen besøger vi et lokalt bryggeri og smager på herlighederne.  Herefter er der afgang til Danmark med ankomst sidst på dagen.

Posted in Busrejser, Tyskland and tagged , , , .